Saturday, December 6, 2008

Put a hole into our friendship...

Μόλις σήμερα κατάλαβα. Καλά λένε ότι όλες οι ανακαλύψεις γίνονται τυχαία. Ο Νεύτωνας έφαγε το μήλο στο κεφάλι και ανακάλυψε τα καρούμπαλα, ο Αρχιμήδης πλυμμήρησε το μπάνιο του και ανακάλυψε τους υδραυλικούς, ο Δαρβίνος έριξε μια ματιά στη γυναίκα του και ανακάλυψε ότι ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο και ο Κολόμβος ανακάλυψε ότι η γη είχε και άλλα χωμάτινα μπαλώματα...Ο Πλάτωνας έπαιξε μπουνιές με τον Πρωταγόρα και έγινε best seller, ο Ευκλείδης αγόρασε τα πνευματικά δικαιώματα από τον Πυθαγόρα για να συμπεριλάβει στη γεωμετρία του το γνωστό θεώρημα, όσο για τον Einstein, δυστυχώς πέθανε πρωτού ανακαλυφτεί το πιστολάκι για τα μαλλιά. Και Εγώ, έτσι όπως έβριζα τη Vodafone που μου παρέχει κινητό, ανακάλυψα την ειρωνία της φύσης. Θα μου πεις "άργησες" αλλά θα απαντήσω πως οκ, υπήρχε και πριν, αλλά εγώ την εξειδίκευσα.
Κορίτσια λοιπόν το θέμα μου, άλλο ένα θαύμα της φύσης. Κατά βάση τα κορίτσια είναι χαζά! Εντελώς. Και ασυνάρτητα. Και περίπλοκα. Ναι, μιλάω σαν άντρας σήμερα, αλλά καιρός τους να δικαιωθούν. Βαρέθηκα να ακούω κοπέλες να λένε "Δε με καταλαβαίνεις!" Αμ πώς να σε καταλάβει, που ποιο εύκολα μεταφράζει ο χριστιανός τη γραμμική β' παρά το μυαλό σου?
Τρέχουν πίσω απο ένα αγόρι με τις παντόφλες στα χέρια και άμα τους πεις και τίποτα, σου το παίζουν δήθεν ανεξάρτητες.
Το "όχι" είναι "ναι", το "ίσως" είναι το "ναι" της ψευτοδύσκολης και το "ναι" είναι "καλά, θα δούμε, μη με πρήζεις από τώρα!"
Το "ποτέ ξανά" λυγίζει υπό το βάρος του μελώ. Λένε, "α! δε θα με κάνει ότι θέλει" Και μισό λεπτό αργότερα τρέχουν να προλάβουν το λεωφορείο για να πάνε στου διαόλου τη μάνα για να μην κουράζεται αυτός! Τί? Έχεις διάβασμα ένα τόνο, και τρία ιδιαίτερα και μια κρεμασμένη παρέα?? Λεπτομέρειες...
Και μετά λέτε ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ γυναικών...Ε, πως να υπάρξει, όταν οι κοπέλες σκορπίζονται στα 4 σημεία του ορίζοντα για να γατζωθούν από τα bf τους, την ώρα που τα αγόρια τις περιμένουν αραχτοί σε μια καφετέρια όλοι μαζί??
Αν γίνω ποτέ έτσι, ας με πυροβολίσει κάποιος!! Θα του χρωστάω χάρη...

4 comments:

Virgil said...

xmmm,poia itan h aitia ths anakalypsis????

VampireHeart said...

ena kremasma

Virgil said...

axa....Ok,m "arkei"...

thanasis said...

prepei na htan dynato kremasma......xaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxa


pantws to syniditopoihses ligo astala...
kallio arga para pote....