Friday, January 16, 2009

Βσκ δεν έχω θέμα...

Βσκ δεν έχω θέμα... αλλά επειδή ήθελα να γράψω, έστω και χαζά πράγματα, θα με ανεχτείτε!
Σήμερα λοιπόν η μέρα ήταν συνταρακτική (όσο μπορεί να είναι τέλος πάντων!)
Ο Κώστας (οχι εσυ μαο!) χώρισε με την Ιωαννα και είχαμε πίκρες και δράματα στο φροντ. Δεν ήξερα τι να του πω για να αισθανθεί καλύτερα, αφου τα κλισέ "δεν σου άξιζε", "θα βρεις άλλη", "σου έπεφτε λιγη" και όλες αυτές οι Μαλακίες δεν μου επιτρέπονται. Προτίμησα να του πω κυνικά "θα το ξεπεράσεις", όπως μου είχε πει και αυτός σε ανάλογη κατάσταση. (μου απαντησε οτι όλες είμαστε ίδιες, άτιμες γυναίκες και με κάτι αναστεναγμούς...Μάλλον δεν εκτιμησε τη συμπαράσταση μου!)
Είδα τον κούκλο (κοντό ντουκι) ----> εΦη, τον real one, =] και μάλλον με παρατήρησε γιατί με κοίταζε σα βλάκας (θα του έκανε εντύπωση το ξελιγωμένο ύφος μου!!)
Ο Ολυμπιακός έχασε απο τη Λεμάν (λαλαλαλα τι ωραία που ειναι η ζωή. Να ζήσει ο Chase και τα καλάθια του!!)
Ο Αλεξ και ο Παναγιώτης μόνο που δεν με έφαγαν (και ο Αργυράκος μαζί) που με ειδαν με το black devil. "Τίιιιιι? Εσυ έχεις άσθμα!!" και οι 3 μαζι. τελικά τα αγόρια νοιάζονται way more για σένα! (omg. που το θυμόντουσαν το ασθμα τα σκασμένα!)
Ο μαο δεν έχει net και ξενερώνω μόνη online...
οπότε λέω να log out...
Αμαν ρε αδερφουλη... Μπες ποτέ (γιατί θα σε τρελάνω πάλι στα τηλεφωνα και το εννοώ...)

3 comments:

cho2499 said...

Σ ευχαριστώ για την κατατόπιση Χρυσάνθη μου-με ειρωνεύεσαι ε?? Ακου εκει πως δεν εχει εκραγει το μυαλό μου με τοσες σκεψεις! lol Μετά από τετοια εξήγηση, νομίζω ότι πρέπει να αρχίσω να παραδέχομαι ότι είμαι λίγο in love... Μπορεί να εξελιχθεί σε crush βεβαια, u never know. Οτι έχω ψιλοσυμπτώματα έχω. Να φανταστείς στο δρόμο όλο φαντάσματα βλέπω. Οχι με την κυριολεκτική έννοια του όρου, αλλά συνέχεια ένα συγκεκριμένο άτομο νομίζω ότι βλέπω, ή τουλάχιστον πολύ θα θελα να το δω...

cho2499 said...

Αχ, γιατί χωρίσανε; Κρίμα. Στεναχωριέμαι όταν ακούω ότι χωρίζουνε οι άλλοι, το χεις καταλάβει νομίζω. Και γιατί δεν σου επιτρέπονατι οι κλισέ εκφράσεις παρηγοριάς; Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω οτι ειναι οι μόνες που πιάνουν. Τι είναι black devil?? Όσο για το ότι τ αγόρια νοιάζονται περισσότερο για σένα, κρατάω μια πισινή. Μάλλον το κάνουν υπό ορισμένες συνθήκες, ή έχεις πέσει πάνω σε ξεχωριστές προσωπικότητες.....

cho2499 said...

Χρυσάνθη καπνίζεις? :Ο Αυτό ομολογώ πως δεν το ήξευρα... Πλάκα κάνω για την ειρωνία και όντως κάνω πολύ πολύ μπερδεμένες σκέψεις. Δεν έχω καθόλου πρακτικό μυαλό. Και είσαι τυχερή που έχεις βρει τέτοια αγόρια. Εχουν δίκιο όμως!!! Μα έχεις άσθμα!!!