Thursday, July 5, 2007

'tallica boys are coming to town

'Ενας ουσιαστικός λόγος να χαρείς το καλοκαίρι ειναι το Rockwave,ειδικά όταν το μικροφωνο το κρατά ο Hietfield των Metallica και τραγουδά το Nothing else matters και το αγαπημένο μου κομμάτι, το the Memory Remains! Ένα φεστιβάλ απίστευτο,που πραγματικά δεν ήθελα να τελειώσει.Βέβαια τα support συγκροτήματα που έπαιξαν(My dying Bride, Mastodon και Dead Sponge disease) κατά τη γνώμη μου ήταν επειικώς απαράδεκτα, δεν είχαν ούτε στίχο, ούτε μελωδικότητα ούτε κάτι αξιοσημείωτο, αλλά τα υπέμεινα για χάρη των Metallica, οι οποίοι μας αποζημείωσαν με το παραπάνω.
Το μόνο αρνητικό της συναυλίας ήταν αυτά τα δήθεν πορωμένα άτομα που χτυπιώντουσαν μεταξυ τους και χτυπούσαν και όποιον άλλο τύχαινε να βρεθεί γύρω τους! Έφαγα κάτι αδέσποτες, και είμαι και κοπέλα...Τί να πει και ο άμαχος πληθυσμός αγοριών δηλαδή!! Γιατί αυτοί οι βλαμμένοι πρέπει να χαλάνε συναυλίες, παδοσφαιρικούς αγώνες και τη διάθεσή μας?? Ας χτυπηθούν,αφού αυτό θέλουν, αλλά ας πάνε σε καμιά αρένα, σε φαράγγια, σπίτι τους... Αμάν η ανθρώπινη βλακεία!!!
Αν λοιπόν εξαιρέσουμε αυτους τους τόσο ενοχλητικούς τύπους, η όλη συναυλία ήταν έργο τέχνης. Άξιζε και την αναμονή, και την υπομονή που δείξαμε προς τα άλλα συγκροτήματα και τα 80 ευρώ. Άσε που ήταν φοβερή η ατάκα του Ulrich στο κλείσιμο. Και όντως ελπίζω να κρατήσει την υποσχεση που μας έδωσε και να ξανάρθουν στην Ελλάδα.

3 comments:

Dead Winter Dead said...

Rock Wave...Ti na pw...Fetos dystyxws de ta katafera na paw...An k phga perisi...Den yparxeis sxolio edw...Afou htan sth skhnh oi Metallica allo tipota...Oso gia to ksilo...Pou ksereis agaph m bwrei na xw8eis kamia mera ki esi na deis pws einai an s exoun spasei ta neyra...

VampireHeart said...

Ti epaize persu? oso gia to 3ulo... sullogh apo melanies ekana.

Dead Winter Dead said...

To mono pou 8umamai gt se kapoia fash egine ena mikro atyxhma htan oi guns n roses!!!!nai ki egw mazepsa arketes