Tuesday, June 10, 2008

BeautiFul Liar...

Σπάνια νευριάζω πραγματικά... Αλλά όταν το κάνω, ξεσηκώνω θεούς και δαίμονες! Και από χθες είμαι πυρ και μανία, έχω την φιλική τάση να χτυπήσω κάποιον!
Ο λόγος??? ΔΕΝ μπορώ άλλα ψέματα, έχω μπουχτήσει! Εντάξει, είπαμε, έχω μειωμένη αντίληψη και το παίζω χαζούλα για να απλοποιώ καταστάσεις, αλλά μέχρι εκεί! Ηλίθια δεν είμαι- πάρτε το χαμπάρι γιατί βαρέθηκα πια! Το εκπληκτικό ποσοστό των 3% φίλων και γνωστών μου είναι απόλυτα ειλικρινείς μαζί μου... Και δεν μιλάω για γκόμενους, που είναι΄εκ γενετής ψεύτες 100% και τους έχω σιχαθεί όλους, πρώην, νυν και αεί... Μιλάω για του φίλους μου ρε γαμώτο, για τα άτομα που θεωρητικά με αγαπάνε... Λίγο να το σκαλίσω, βουνόοο τα ψέματα από κάτω!΄Τόσο επώδυνη νομίζετε είναι η αλήθεια?? Ποίος το είπε γαμώτο αυτό να τον αποκηρύξω? Και άντε, πάνε στο καλό, καταπίνω τα White lies, τα άλλα τί? Τι να κάνω με τους Πινόκιο που με περιβάλλουν -και είναι πολλοί, πιστέψτε με!
Ένα σ'αγαπώ εξαιρετικά αφιερωμένο στα 3 άτομα που μου είναι ειλικρινείς ως τώρα (τα μοναδικά!...)... Love λοιπόν στον GooFako, που είναι ο πιο πολύτιμος φίλος που έχω σαν ψυχική υποστήριξη και loveeeee στις δύο πριγκήπισσές μου, Lion kai ikkuna...

P.S Θα έπρεπε να ντρέπομαι! Υπάρχουν 3 ακόμα άτομα που δεν μου είπαν ποτε ψέματα και όμως τα παρέλειψα και είμαι ασυγχώρητη!
Πρώτη λοιπόν είναι η Μαρία μου, το Μαράκι μου, η οποία είναι απόλυτα ειλικρινής και εχέμυθη και υπήρξα πολύ βλάκας που την παρέλειψα!!
Επίσης η Έλενα και η Ηλέκτρα είναι trust-worthy truth-tellers και είμαι για μπουνιές που δεν τις ανέφερα!!

6 comments:

Virgil said...

:O t exei symbei kale????:S

thanasis said...

kati dn paei kala...
dexomai na faw to ksulo...
den eimai mazoxas apla gia na xalarwseis...

thanasis said...

ti diafora exei to filiko ksulo apo to ex8riko?

VampireHeart said...

to filiko to xairesai pio polu! ;)

VampireHeart said...

thanash eisai pl kalos, alla dn 8elw na se deirw! thnx gia thn prosFora!

Angels and devils said...

OMG OMG OMG!!!pote su pa psemata???misw se![ok ayt einai ontws psema alla dn pisteyw ps dn m symperielabes s ekeinus tus 3!!!]