Saturday, June 7, 2008

Μπλαζέ lessons' time!

Ο snobismos είναι πλέονέκτημα, μην ακούτε όσους κατηγορούν τα β.π. παιδιά γι'αυτό το "σπουδαίο" αρνητικό τους! Δεν υπάρχει τίποτα πιο γειωτικό από ένα μπλαζέ βλέμμα! So, let the lessons Begin!
Απαραίτητο αξεσουάρ είναι τα γυαλιά ηλίου τώρα το καλοκαίρι! Όταν τα φοράς, οι άλλοι δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την έκφραση των ματιών σου, μπορούν ωστόσο να διαβάσουν τη βλοσηρη και αγέλαστη έκφραση του στόματός σου! Άμα το πετύχει κάποιος αυτό, έχει ήδη καταφέρει να γίνει snob κατά το ήμιση! Α! εξίσου σημαντικό είναι τα γυαλιά να είναι in στη μόδα και μάρκα.... αλλιώς δεν είναι μπλαζέ!

Για να τελειοποιήσεις το look, κρίνω απαραίτητο να είσαι ντυμένος με τη δική μας μόδα, την της Κηφισιάς... Και δεν εννοώ emo ή trendy φυσικά, αλλά όποιος ζει εδώ θα ξέρει πως για girls το ντύσιμο περιλαμβάνει τακούνια, πολύ ελαφρύ μακιγιάζ και ρούχα που απο την κορφή ως τα νύχια φωνάζουν "Versace", "Prada", "Dolce'n'Gabbana" και τα σχετικά! Για boys η μόδα επιτάσσει τον τέλειο συνδιασμό πουλόβερ (τα ροζ, μωβ κλπ.) και απο μέσα πουκάμισο... (δεν τα σπάει αυτή η μοδα??? :)

Η συμπεριφορά σου στον δρόμο θα κρίνει αν είσαι ή όχι snob γι' αυτό βάλε τα δυνατά σου! Ο τυπικός snob κυκλοφορεί με μια παρέα αυλικούς, είναι πάντα στο κέντρο, βηματίζει νωχελικά και κρατάει το κεφάλι ψηλά, σαν να μην τον ενδιαφέρουν τα εγκόσμια. Σπάνια ανταλλάσει κουβέντες, και αυτές είναι είτε πικρόχολες είτε απλά remarks! Όμως ΠΟΤΕ μα ποτέ δεν αναμειγνύεται με το crowd!

Οι απανταχού μπλαζέ κάνουν παρέα μόνο με τους του είδους τους και αν τύχει και αλλάξουν ρεπερτόριο, διαλέγουν κάποιον εκτός β.π. που όμως έχει τα προσόντα να μας μοιάσει...

Οι πραγματικοί και σε ευρύ φάσμα μπλαζέ απεχθάνονται οτιδήποτε μη μπλαζέ, όπως τις δυτικές περιοχές ή το κέντρο της Αθήνας, οτιδήποτε θεωρείται μούφα (και σε αντικείμενα και σε ανθρώπους- και ειναι πολλοί εκεί έξω...)

Άμα τυχαίνει να έχεις τα χαρακτηριστικά αυτά, είσαι σίγουρα ένας απο μας!! Welcome to the real worlD, ouR world...

7 comments:

Virgil said...

Xexexe...ok.....:P ;)

VampireHeart said...

esu oso k na prospa8hseis, dn exeis OUTE ENA apo ta aparaithta xarakthristika!

Virgil said...

Eytixws gt dn 8a i8ela na eimai snob h kt tetoio:P Apla eimai oti eimai,telos:D

VampireHeart said...

Iei, 8es na peis oti -sniF- dn sumpa8eis tous snoB??

Tipo Romantico said...

OMG....η αληθινή Χρυσάνθη μόλις αποκαλύφθηκε.... Τι να πω...έχω μείνει....ξεσνομπάριστη απ την έκπληξη....

xD xD

VampireHeart said...

panta h alh8inh Xrusan8h SnoBe htan!! aplws h sunanastrofh ths me paidia d.p. ths edwse mplaze paratash

Angels and devils said...

ax k egw snob eimai!!hihi..xrysan8emaki ontws to styl tn antrwn snob ta spaei aplws..mporeis m mia le3h n tus xarakthrhseis k ws florkia hihi..poso m aresun!!