Friday, June 6, 2008

Tu ru tu ruuuu...

Του ρου του ρουυυυυ...
Σνιφ, με χαρά και συγκίνηση σας παραθέτω το 100στο μου ποστ!! Σαν χθες το θυμάμαι το blog μου που ήταν μία τόση δα σελίδα... Και τώρα, ενάμιση χρόνο από τη δημιουργία του, ήρθε η στιγμή για την οποία το δημιούργησα!! Θα το αφιερώσω λοιπόν σε όσα άτομα ξέρουν πως είναι να αγαπάς χωρίς ανταπόδοση (και είμαι σίγουρη πως δεν είναι και λίγα αυτά τα άτομα!)
Χμμμ, αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει Γιατί αγαπάμε τα τελείως λάθος άτομα, εγώ θα τον ανακηρύξω العبقري (που λένε και οι φίλοι μου οι Άραβες!). Τους παιδικούς μας φίλους τους διαλέγουμε με παιδιάστικα κριτήρια και στην πλειονότητά τους είναι τελείως ακατάλληλοι για μας, οπότε και στην εφηβεία αποχωριζόμαστε. Και δεν είναι λογικό; Είσαι ένα μικρό ντροπαλό παιδάκι που μπαίνει σε μια τάξη με άγνωστά του μικρά ντροπαλά παιδάκια και επιλέγεις συνήθως κάποιον που σου μοιάζει στην ιδιοσυγκρασία. Είναι κριτήριο φιλίας αυτό; Οχι...
Τους φίλους μας στα 14+ τους επιλέγουμε αυστηρότερα, ψάχνουμε σε αυτούς ότι θα θέλαμε να έχουμε εμείς, αποζητούμε την εμπιστοσύνη και την κατανόηση. Αυτοί είναι οι λεγόμενοι FrienDs-For-liFe! που αγαπάμε και δεν βρίσκουμε από που πηγάζει η τόση αγάπη. Και ό,τι ό,τι ό,τι και αν μας κάνουν, η μεγαλοψυχία μας επιτρέπει να τους συγχωρούμε και να τους αγαπάμε το ίδιο!
Τους φίλους στην ενήλικη ζωή δυστυχώς τους θωρούμε σαν υποκατάστατα όσων δεν έχουμε, σκοτώνουμε την ώρα μας μαζί τους και είναι οι φίλοι just-For-Fun που έχεις για να μην ξεμένεις όταν θες να πας για καφέ. Εκμυστηρευόμαστε ό,τι θέλουμε στους εφηβικούς αιώνιους φίλους και αλίμονο σε όποιον τους χάσει εξαιτίας της μικροψυχίας του...Είναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ!
Στην δική μου λοιπόν ζωή,τα αναντικατάστατα άτομα είνα πολύ πολύ πολύ συγκεκριμένα...
1/ Η ikkuna princessa μου, η Αφανίτσα μου, η Δήμητρα, πρώτα φίλη και μετά συγγενής, που δεν σκοπεύω ποτέ ποτέ ποτέ να χάσω από τη ζωή μου. Είναι με διαφορά το αγαπημένο μου άτομο στον πλανήτη (L)
2/ Ο μπάστακας μου, Lion Queenaki, η Έφη, που με στηρίζει σε όλα και που οι γονείς μου κοντεύουν να υιοθετήσουν,αφού περισσότερο χρόνο περνάει σπίτι μου παρά στο δικό της. Τη θεωρώ αδερφάκι και τμήμα του εαυτού μου.
3/ GarField, το Battle Realms μου, το Ελινούμπι μου που είναι και η πρώτη μου φίλη και κολλητούλα κι την αγαπώωωωωωω! (και παίζει και να συγγενέψουμε αν συνεχίσει το τροπάρι με τον Γιάννη!)
4/ Το Μαρουλάκι μου, την μικρή μου τεννίστρια, τη Μαρού μου που αγαπάω για ανεξιχνίαστους λόγους... Θες η μοναδική της προσωπικότητα, θες η φρεσκάδα της, παντως είναι one and only! Τρέμε Nadal!
5/Tη Nuka μου, το Ελενάκι μου, μια τόοοοοοοοσο γλυκειά και καλοσυνάτη ύπαρξη! Ειλικρινά ζηλεύω την ακεραιότητα και τη loyalty της! Μια μοναδική φίλη, που ο καθένας θα ήθελε!
6/ Τί να πω για τον ChieF μου, τη Maruska μου, το Ηλεκτράκι? Έχει ένα μοναδικό στυλ, μια ακόμα πιο μοναδική κουφαμάρα ("ο Μάγιαλος με σπαγιονάρες...!") και είναι η χαρά της ζωής! Είναι τελείως στον κόσμο της και αυτο την κάνει τόσο μοναδική!
Και last but not least...τη μικρή μου κουκλίτσα, το πανέμορφο Ζάζου μου, την ολόδική μου Ζάιξ, το Αργυράκι μου, το καλύτερο δώρο που μπορούσαν να μου κάνουν οι γονείς μου! Η μικρή μου αδερφή είναι ό,τι καλύτερο, είναι το 1/3 μου, είναι πανέξυπνη, πανέμορφη και ευτυχώς για μένα νοικοκυρά (με γλιτώνει από πολύ δουλειά!) <3333

2 comments:

Virgil said...

Ante,na ta xiliaseis ta ar8rakia s k na mas gemizeis tis wres anagnwseis tous me xara^^
(dn vlepw,k swsta,to onoma m mesa;P)

Angels and devils said...

ax ti kalh!!!!snif