Thursday, November 20, 2008

Nai.......................


βασικά δεν έχω να πω τίποτα, μην νομίζετε... Αλλά μια και ο καιρός ειναι διεστραμμένος (μια βρέχει, μια χαμογελά ο ήλιος και μετά τον καταπίνουν αμάσητο τα σύννεφα) αποφάσισα να ασχοληθώ και με κάτι άλλο εκτός από το ταβανοκοίταγμα (αγαπημένο χομπυ...) και το διάβασμα (πιο σαδιστικό και από τη διακοπή ρεύματος...)
Έχω μια λίστα παραπόνων και μια μεγαλύτερη ευτυχισμένων στιγμών στο μυαλό αλλά λέω να μην τις παραθέσω γιατί θα με βρει πρωτοχρονιά στο p.c.
Ενδεικτικά:
  • Νυστάαααααααααααααααααααααααααααααααααααζω! θέλω να πέσω για ύπνο τώρα (και να φανταστείς ότι ΜΟΛΙΣ ξύπνησα) και να ξυπνήσω τα Χριστούγεννα (μη χάσω και το πατροπαράδοτο present-giving!
  • Είμαι εξαρτημένη στη σοκολάτα. Κυριολεκτικά! Σταμάτησα να τρώω μεσημεριανό και τρέφομαι αποκλειστικά με σοκολάτα... (ΚΑΙ ο Σαμιωτάκης με είπε σήμερα χοντρή διακριτικά-διακριτικά!!)
  • Μπορεί να είμαι εκ πεποιθήσεως σνομπ, αλλά στο Παγκράτι πέρασα άψογα!
  • Άρη, είσαι βλάκας για πολλά, αλλά για το ότι πάλι έφυγες στην !%$ Κρήτη δεν ξέρω πως να σου το συγχωρήσω.
  • Τέλος, avefoOlh* και δεν αναφέρομαι στον βιολογικό obviously, είσαι θύμα εκμετάλλευσης, wake up επιτέλους.!! Α νι, και σε αγαπάωωω!

Η αγάπη για τα friendoOdia μου είναι μόνιμη! =) Ρε Θανάση, γραψε τίποτα new, ραγίζει η καρδιά μου να βλέπω για νεκρούς...

3 comments:

Virgil said...

Xmm,ti ennoeis akribws legwntas 8yma ekmetaleyshs???:P

VampireHeart said...

ennow aut poO lew!! Ce kanoun oti 9eloun!!

Virgil said...

Einai ena apo ta "proterimata" m(gt opws ola,einai dikopo maxairi)