Tuesday, June 16, 2009

mpoutia.mpoutia.mpoutia


Τι γίνεται όταν 5 νούμερα μαζεύονται στο εξοχικό της μιας, σε ένα φιλήσυχο χωριό, εκει ψηλα στον Παρνασσό? Το κάνουν Μύκονο. Το theme της εκδρομης
Πώς γίνεται σε 3,5 μέρες να έπαιξε μια φήμη, μια μεθυσμένη (οχι δεν ημουν εγώ), μια χυλόπιτα, μια ερωτευμένη, μια εορτάζουσα, μια έξαλλη και μια Αστέρω είναι άλλο παραμύθι.
Όλα άρχισαν οταν η Ηλέκτρα (φώτο αριστερα) αντίκρισε το Γιάννη, τον κολλητο της Εφης (στη μεση).Ένα νεο ειδυλλιο γεννήθηκε, το οποίο μπλόκαρε μια τόσο δα μικρούλα αλλά σημαντικούλα λεπτομέρεια. Το όνομα της λεπτομέρειας Κλεοπάτρα και ιδιότητά της κοπέλα του Γιάννη. Χαρά η Ηλέκτρα...
Μάλλον το "πίνω και μεθώ, ωχ αμάν" είχε λογικά (αν υπάρχει καμιά λογική) στο μυαλό της, το πλυμμηρισμένο από το αλκοόλ η Ηλέκτρα, γιατί το show που έδωσε γύρω στισ 5:30 το χάραμα δεν εξηγείται αλλιώς και η ίδια δε θυμάται να μας πει.
Η ερωτική της εξομολόγηση περιλάμβανε φράσεις όπως:
"Αυριο θα φύγω και δε θα προλάβω να του τα πω"
"Εγώ στάθηκα κυρια"
(κλαιγοντας) "Η Έφη λέει κακά πράγματα για μένα στο Γιάννη μου!!"
"Τα μαλλια σου μυρίζουν υπέροχα. Με pantene λούζεσαι??"
"Η Κλεοπάτρα ειναι η πιο τυχερή κοπέλα στον κοσμο"
και άλλα τέτοια ευφάνταστα...
Το τέλος ήταν το αναμενόμενο. Η Ηλέκτρα το επόμενο μεσημέρι δε θυμόταν παρα μόνο την πικρόχολη φράση που της πέταξε η Έφη το προηγούμενο βράδυ "Εχουμε μεγαλύτερα προβλήματα απο τα love stories σου." κάτι που όπως μας είπε την πλήγωσε βαθιά και δεν το ξέχασε και φυσικά δεν τολμούσε ούτε να κοιτάξει τον Γιάννη που είχε γίνει αποδέκτης αυτής της Φωσκολικής εξομολόγησης.
Όσο για την αδερφή μου (δεξια) φαίνεται ότι έκαψε χωριάτικες καρδιες γιατί 4 ώρες την έψηνε ο Στάθης με τα στιχάκια τύπου "Καρδια μου απστομιάρα, που απστομισες στ'απίστουμα και γω σε τάιζα βίκο" (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων). Η Έφη πάλι κόντεψε να καταβροχθίσει την Ηλέκτρα που μπήκε σφήνα στη σχέση του κολλητού της και το μαλλιοτράβηγμα επεισοδιακό. Ειδικά όταν την επομενη του μεθυσιού η Ήλε κυκλοφορούσε σα την Αστέρω με ένα grande φορεματάκι σε ένα ξεχασμένο χωριο με γλαρό βλέμμα και καρτουνίστικη φωνή.
Σε αυτή την κατάσταση της απόλυτης και ανομολόγητης παράνοιας, οι μόνες νότες λογικής σκέψης υπήρξαμε εγώ και η Καλλιόπη, η μικρή και πολυ πιο συγκρατημένη αδερφή της Έφης, που γιόρτασε τη γιορτή του ονόματος της σε ένα κλίμα χαζομάρας και μάλλον όχι ιδιαίτερα φιλικό...Ευχαριστούμε την Καλλιόπη για τα υπέρτατα πλάνα της (90% των φωτό οφείλονται στην υπομονή της)
Όσο για μένα, εγώ ημουν κάτι μεταξύ χωροφύλακα και ΟΗΕ σε απελπισμένη μορφή. Κάτι να μεσολαβήσω μεταξύ των στρατοπέδων, κάτι να προσέχω την καθ' όλα ξεσαλωμένη αδερφή μου, κατι να στέλνω όλη μου την αρνητική ενέργεια στον Ορέστη... Ε βγήκε και η φήμη ότι έχω φασωθεί (κύριος οιδε πότε) με έναν πιτσιρικά που αναθεμα και αν ήξερα κάτι παραπάνω από το όνομα του, πόσο να αντέξω και γω?? Το look στην φωτό είναι girls gone bad από τα πολλά απίστευτα που έζησαν.Το μόνο καλό ηταν τα τόσα ασόδυα που κέρδισα. Ζαριά και νίκη!! (αφιερωμένο στα κοριτσάκια μου!)

No comments: