Friday, August 28, 2009

Drunk on shadows...


Ξυπνας και νιωθεις οτι καποιος σου δανεισε το κεφαλι του, γιατί αυτος ο τσιμεντολιθος αποκλειεται να ειναι δικος σου. Μετα τον νιωθεις ενσωματωμένο στο κεφάλι σου, απορείς και ξαφνικα αρχιζεις και θυμάσαι...ουισκια, τεκίλες, και μικρα φωσφοριζε άγνωστης ταυτότητας σφηνάκια να εξαφανιζονται με ιλιγγιωδη ταχύτητα στον οισοφαγο σου (ιλιγγιώδη για τον μπαρμαν, που εχει ζαλιστει απο το γεμισμα μπρος-πίσω)

Μετα από τα καθιερωμένα μπινελίκια του αγουροξυπνημένου, δίνουμε μερικα δοκιμασμένα tips που θα σε βοηθήσουν να συνέλθεις.


  1. Ομοιοπαθητική. Θυμίσου ποια ηταν η επικρατης αλκοολη που ηπιες την προηγουμενη νυχτα και κατέβασε ενα σφηνακι. Ε, ενα σφηνακι ειπαμε, εσύ πινεις σφηνακια από δεξαμενες? Αν πάλι δε θυμάσαι, κανενα προβλημα. Πιες ότι σου βρισκεται. Για να μη θυμασαι μαλλον ήπιες το Βοσπορο...

  2. Γυμναστείτε, για να αιματωθει αυτός ο αχρηστεμενος εγκεφαλος που με τόση απερισκεψια αφήσατε να κανει μακροβουτια χωρις αναπνευστηρα στο αλκοολ.

  3. Φάτε κάτι τρελα λιπαρό, κατα προτίμηση τον πατροπαραδοτο ελληνικό πατσά, για να απορροφήσει το αλκοολ που επιπλέει στο σώμα σου. Μην παραπονεθεις παλι για τη μυρωδια του, στην τελικη σιγα μην εχεις και όσφρηση μετά σπό τέτοιο μεθύσι. Οι αισθήσεις αλλιώνονται...

  4. Αναλογίσου πόσο ρομπα εγινες να ξερνας δημόσια και να λες μαλακιες, και αμα τολμας ξαναπιες τοσο...

3 comments:

aris said...

ax wraies epoxes. twra omws kommenes me to maxairi, exoume kai kopela gia thn opoia 9a prothmousa na pe8aina para na ths pai3w poustia estw kai an den 3erw ti kanw.

cho2499 said...

na kati pou den exw kanei pote.
8a to kanw arage?
Xmmm.... rhetorical questions....

Sileia said...

kala ta les....
eidika to teleutaio.....

ta kaneis omws????
:P:p:P:p