Tuesday, December 22, 2009

All i want for Christmas...





Η καλυτεροτερότερη εποχή του χρόνου είναι προ των πυλών (μαζι με τον Jude Law) και εγώ κάνω απολαυστικές, ακρως επίκαιρες σκέψεις...
Ενα ζευγάρι έξω από το γιγαντιο δέντρο του the mall με νιφάδες χιονιού να τους ραίνουν, η ανάσα να βγαινει παγωμένη και οι μύτες κατακόκκινες,με τον παγοκρύσταλλο να σχηματίζεται πάνω τους. Φωτάκια να αναβοσβήνουν (αχχχ) και τζάκια αναμμένα. Μελομακάρονα... δίπλες και ζεστη σοκολάτα... Αχ, με επιασαν τα ρομαντικα μου και ξέφυγα πάλι. Εγώ ήθελα να γράψω για τον Αη-Βασίλη, αλλα τελικά είναι τόοοοσα πολλα που μου θυμίζουν χριστούγεννα, που μπορω να γράφω για ένα μηνα...
Ως ρομαντική ψυχή που είμαι, θέλω να χιονίσει, για να βγαίνω τις νύχτες να περπατάω και να χάνομαι στη λευκότητα του γύρω μου. Δεν είναι το πιο όμορφο πράγμα, να βλέπεις παντου αυτό το αφράτο λευκο, να το αγγιζεις, να το σκορπίζεις, να χωνεται στα μαλλιά και τα ρούχα σου, αυτό το απαλό λευκό που ομορφαίνει και τις πιο ασχημες περιοχες (και μετά σου λεει extreme makeover)
Εγώ όπως πάντα Πρωτοχρονιά θα κάνω στο θείο μου, και το τελετουργικο ειναι πάντα ίδιο (από τοτε που εγώ περίμενα τον Αη-Βασιλη!). Η Δεσποινα θα φτιάξει για τα μικρά καβουροπάτι *ζουμε στην εποχή του μπομπ σφουγγαρακη γαρ* και η Σοφία κρεατόπιτα, όλοι θα πεσουν με τα μουτρα στο φαγητό, τα μικρά θα ρωτάνε καθε 3 λεπτα "ποτε θα ερθει ο ΑηΒασίλης?", τα ελαφρως μεγαλυτερα θα χαμογελάνε πονηρα γιατί μόλις πληροφορηθηκαν οτι "δεν υπαρχει Αγιος Βασιλης" και θα το παιζουν έξυπνα. Εγώ και η Δημητρα θα κοψομεσιαστούμε να κουβαλήσουμε όοοολα τα δώρα (για 23 παιδάκια!!) στη σκάλα, θα χτυπησουμε το κουδούνι και θα εξαφανιστουμε, για να παρακολουθήσουμε τα προαναφερθέντα 23 (σα συμμορία δεν ακούγεται? τα εικοσ'τρια!) να ορμανε στισ πελώριες σακούλες του Jumbo που με τοσο κοπο φέραμε εμεις και να χοροπηδάνε από χαρά (εκτος ίσως απ τον Παναγιωτάκη, που θα χοροπηδάει απ τα νεύρα του που πηραν και οι αλλοι δωρα!) Κριμα που δεν ειμαι ακόμα παιδάκι, ήθελα και γω να χω δώρο, γιατί ποτε δεν παίρνω από τόtε που περασα την υπέροχη ηλικία των 12...Θελω να ξυπνήσω και να χω και γω ενα δώροοο! (ετσι για αλλαγη)
Όσο για τα Χριστούγεννα, αν όλα πάνε καλά, θα τα μοιράσω ανάμεσα στη Δαύλεια και τον Πυργο... Μαο, απαιτώ ποστ να μάθω τι θα κανεισ, τσο, το ιδιο!! =)
Γιατί χριστουγεννα για μένα σημαίνουν αγάπη, και γω την νιώθω ηδη να με πλημμυρίζει.

1 comment:

Konstantina said...

Άσχετο, μπορώ να γραφτώ στο ιστολόγιο; Κι αν ναι, πώς;