Wednesday, March 18, 2009

Be happy!!

Αφιερωμένο στα γκρινιαροζουζουνάκια μου που μου έχουν φάει -με την καλή έννοια- τα αφτιά ότι δε θα περάσουν στις Πανελλήνιες. Η καλή διάθεση και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα σας βοηθήσει να περάσετε. Αν πάτε με την ψυχολογία "δε θα περάσω", τα αστέρια θα σας ικανοποιήσουν την επιθυμία (μη λέτε μετά ότι δε σας τα λεγα!) Στο πανεπιστήμιο (Σταυρού για σένα έχει στην Καλών τεχνών) έχει μια θέση με το όνομά σας! Μη τη χαρίσετε σε κάποιον άλλο!!
Και keep in mind---> το χαμόγελο απαιτεί τη σύσπαση 17 μυών, ενώ το κατσούφιασμα 42! διαλέξτε τι ρυτίδες προτιμάτε *για σένα τα λέω Φούφι!* (εξάλλου σε θέλω συγκάτοικο, άρα μη μου κάνεις νερά τώρα... πρέπει να πάμε και διακοπές... με τι psyche θα μου ρθεις? Μεγάλης παρασκευής?)
φοιτητική ζωή ρε, με την ile οικονομολόγο, τη nunnie πρέσβη, εσένα γκρινιαρόγατο χημικομηχανικό, το μήτσο αισθητικό και εμένα να σας θυμίζω ότι ΕΠΙΤΕλΟΥΣ η ζωή δεν είναι πρόβα. είναι αυτή που ζούμε, και αν δεν ισχυει η μετανσάρκωση (στην οποία ευελπιστώ για να επιστρέψω ως χλωροφύλλη) θα έχετε χάσει το τρένο... (και ειναι σαν 536, περνάει 1 φορά μόνο, και αυτή αν είσαι τυχερός- και δε γεννηθείς Κινέζος!)
Loooooooooooooooooooove ya xazoOlompempakia m!

2 comments:

Virgil said...

:S :/ :( (-.0) ktl ktl....katsoufiazoun kai ta grammata,alla ayta dn exoun problima gia tis "rytides" tous......(xaxaxa)....

VampireHeart said...

nai alla dn exoun k logo na katsoufiazoun!!