Friday, August 17, 2007

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!

Τί έχω κάνει η κακούργα και αξίζουν τα αφτάκια μου τέτοια συμπεριφορά?? Κάθε φορά που ακούω ποπ-λαϊκό στίχο μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο (και μετά πέφτει-να και ένα θετικό! Ανώδινη χαλάουα!!!) και καταριέμαι την Heaven που λανσάρει τέτοια ταλέντα (από τα πολλά ταλέντα Hell έπρεπε να τη λένε!). Ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος (που από το πολύ βάρος πρέπει να χει καταρρεύσει) όπως Φανή Δρακοπούλου,Μακρόπουλος (το μικρο του μου διαφεύγει), Πάνος Κιάμος,Νίκος Βέρτης,Έλλη Κοκκίνου και φυσικά το κερασάκι στην τούρτα της παραφωνίας...Ενα θερμό χειροκροτημα για τον θάνο Πετρέλη και το αγαπησιάρικο νιαούρισμα του!! Καλά, την Έφη Βόδι (ουπς! Θώδη ήθελα να πω!-γλώσσα λανθάνουσα τα αληθεί λέγει λέγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι-) δεν την αναφέρω καν, επειδή δεν είναι τραγουδίστρια (θα μου πεις: γιατί? οι άλλοι είναι??), αλλά μερακλού τσομπάνα που ανακάλυψε την κλίση της προς το ξεσουργέλεμα! Και δεν την κατηγορώ! Τόσα χρόνια στη στάνη ανάμεσα στα αιγοπρόβατα, ζήλεψε τα φώτα της show biz (τα οποία μόλις την αντίκρισαν κάηκαν). Άλλωστε ποιος δεν τη βρίσκει να την ακούει να εκτελεί (με ημιαυτόματο) το "scopia scopia mi sco" ή το αξέχαστο "You arrr soo goot to bi trrrrou"(ναι καλά καταλάβατε, αναφέρομαι στο "you are so good to be true") σαν black'n'decker?
Αν λοιπόν αγνοήσουμε αυτή την κακόφωνη αλλά κατά τα άλλα καλόκαρδη χοντρή, θα δούμε ότι υπάρχουν δεκάδες άλλοι Κακοφωνίξ πάνω στις πίστες, που αντι να τους πετάνε ντομάτες (με ξυραφάκια), τους ραίνουν με γαρδένιες (κανένας σεβασμός στο περβάλλον πια!!). Και σας ρωτάω εγώ τώρα! Τόσο πολύ μας εχουν κουφάνει πια οι (παπ-)άρειες τους που δεν αντιδρούμε πια καθόλου?? Μήπως είναι καίρος να βγάλουμε τις ωτοασπίδες και να αρματωθούμε μήπως και νικήσουμε τον πόλεμο εναντίον της μουσικής (λέμε τωρα) βιομηχανίας που μας ασάρει ότι να ναι!!!
Αυτά για σημερα.
Υ.Γ θάνατος στους απανταχού ταξιτζήδες!!

4 comments:

Dead Winter Dead said...

Twra se ayto to ar8ro den exeis kai polla perh8oria gia sxolia..Ta exei xwsei gia ta kala h kyria apo edw kai den exei afhsei tpt gia emas.....Y.Γ Den nomizw na to katalavoun ayto to...sxoleio s...alla symfwnw...

VampireHeart said...

Siga mh s afhna peri8wrio... to 8ema einai na milaw egw k eseis na sxoliazete, oxi to anti8eto!

Dead Winter Dead said...

XAxaxa...krima pou de ta kataferneis panta....

VampireHeart said...

kanw pws dn to akousa