Monday, August 20, 2007

ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ??

Εκεί που βασάνιζα το μυαλό μου (ναι! έχω και από αυτό!!) για να βρει το καινούριο μου θέμα, ξαφνικά θυμήθηκα το γνωστό θέμα για το οποίο μου πιπιλίζουν τα αυτιά συγγενείς και φίλοι: τον αθεράπευτο, απαράμιλλο και εκνευριστικά μονότονο εγωισμό μου. Σκέφτηκα ότι δεν ειμαι η μόνη αυταρχική εγωίστρια (όπως με λέει και μια ψυχή) εδώ τριγύρω,οπότε το θέμα λίγο-πολύ (ΟΚ, ΟΚ πολυυυυυυυύ) όλους μας αφορά. Και σκεφτομαι εγώ τώρα (με το λίγο μυαλό που μου έχει απομείνει):εγώ (και εσείς) φταίω που δεν γουστάρω να μοιράζομαι τίποτα, που θέλω πάντα να περνάει το δικό μου, που έχω ξεγράψει διαπαντός τη λέξη "διαλλακτικότητα" από το λεξιλόγιό μου? Όοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι!!! Οι άλλοι φταίνε φυσικά που δεν είναι αρκετά ανοιχτόμυαλοι ώστε να ανέχονται εμάς τις τέλειες, ανώτερες υπάρξεις!
.............................................................................................. Δηλαδή έλεος! Μερικές φορές μισώ τον εαυτό μου που είναι τόσο φανατικά εγωιστής (καλά, βέβαια μετά από μερικά δευτερόλεπτα τον ξανααγαπώ,εξαιτίας της τελειότητας μου- το βλέπω,θα καταντήσω σαν τον ναρκισσο!-), που δεν αφήνει περιθώρια στους άλλους να εκφέρουν άποψη, ίσως και να μιλήσουν μερικές φορές... καλύτερα να μην αναφέρω τη δημοκρατικότατη συμπεριφορά μου κάθε φορα που διαφωνεί κάποιος με όσα λέω....Μήπως σας θυμίζει κάτι αυτή η τόσο φιλική συμπεριφορα?? Μήπως τελικά δεν είμαι η μόνη τύραννος στα πέριξ (όπως ήλπιζα), αλλά κυκλοφορούν και άλλοι σατράπηδες σε pocket έκδοση, έτοιμοι να αφαιρέσουν το δικαιώμα του λόγου από τους γύρω τους? (λέω, μήπως...!)

3 comments:

Dead Winter Dead said...

Oxi glikoula m mhn anyshxeis...Esi eisai h monh aytarxikh egwistria opws leei k to kollhtari m edw pera...We live to serve u...Alla mh to parakaneis....

VampireHeart said...

Afou eimai h monh tzampa t egrapsa to ar8ro...kl mporei na t kanw delete.k to kollhtari s einai to idio autarxiko me emena (an k katati pio gentleman)

dan is perfect said...

opws exeis pei edw i diktatoras eisai esi!!!!!!!!