Monday, July 7, 2008

I'm happy, i'm feeling glad...

Eimai mesa sthn trelh xara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ζωή μου είναι κάτι παραπάνω από τέλεια, ανακάλυψα πόσο μοναδικούς φίλους έχω και πόσα άτομα που με αγαπάνε γι'αυτό που είμαι, όχι για ότι θα ήθελαν να είμαι!
Στο schoolwave πέρασα σούπερ, με τη Δημς μου, τη Σμαράγδα και τη Μάγκυ (και το Ζάζου μου!), ερωτεύτηκα και τον ΘΕΟ τραγουδιστή των Headshot, πήρα και την πένα του Άλκη, μπασίστα του συγκροτήματος, ο Δρακουμέλ κόλλησε με τον παρολίγον Cobain από την Καστοριά και η Jo κρεμόταν από το μπράτσο μου ουρλιάζοντας "Ηλία παντρέψου με" στο ξανθό κοντραμπάσο....
Και μη μιλήσω για το performance του unique Αλκίνοου Ιωαννίδη!! Η Σμαραγδούλα μου συγκινήθηκε και κατακλείστηκα από αναμνήσεις! Και επιβεβαιώθηκα ακόμα μια φορά ότι το μέλλον δεν είναι καθρέφτης του παρελθόντος, αφού είναι πάντα ένα βήμα μπροστά!
Την Κυριακή κόντεψα να χάσω τη συναυλία του Πλιάτσικα που γινόταν 2 βήματα από το σπίτι μου! Και για όλα ευθύνεται μια έκθεση! 7 ώρες διάβασμα *παράλληλες με 4:30 ώρες τηλέφωνο με τον Μπάστακα!* και δεν είχα τελειώσει τα ατελείωτα μαθήματα του φροντιστηρίου! Πήγα όμως και οι μαύρες σκέψεις επέστρεψαν στο "Πολύ χιόνι" και η Έφη πάλι ήταν δίπλα μου... Και η Δημς επίσης!... Ακούγοντας όλα τα αγαπημένα μου τραγούδια από τον Φίλιππο μόλις μια ανάσα μπροστά μου, κατάλαβα πόσο όμορφη είναι η ζωή μοΥ!
Γιατί είναι δική μου! Γιατί εγώ την καθορίζω και κανένας άλλος! Γιατί όλα τα άτομα που με έβλαπταν τα έδιωξα -είτε επίτηδες είτε άθελα μου- και κανένα τους δεν μου λείπει! Είμαι τρισευτυχισμένη με αυτή την κατάσταση...
Και οι διακοπές πλησιάζουν!! Θα λείπω ένα μήνα μόνοοοοο με αγαπημένα πρόσωπα!
Ελινάκι μου να περάσεις καλά στη Γερμανία! Και εσύ Μαρουλάκι μου όπου και αν πας!!

3 comments:

Virgil said...

XExexe,nice^^ Oso gia to kommati me tin Jo,to 3erw kala(an dei na lew tpt tetoio mporei k na me faei:P)^^

VampireHeart said...

panw katw, oloi 3eroume gia thn Hliash ths...K prosexe ontws, 8a se kataspara3ei...eixe apeilhtikes dia8eseis sto Schoolwave!

Virgil said...

Xeexexe(paw brazilia....mpas k swthw...)